lauantai 3. heinäkuuta 2010

Leipätä


Jaha. Pitkä tauko on taas tullu postauksiin. Ei oo kerenny, kun on pitäny tehdä kaikkea muuta tähdellistä kuten rapsuttaa masuaan ja tuijotella kattoon. Lähdetään liikkeelle siis varovaisesti ja tehdään paninia. Resepti tulee videoblogista Food Wishes joka on nykyään lemppariblogini ja ainoa jota seuraan aktiivisesti.

Resepti ei oo kummonen, se sanoo että laitetaan aprikoosia, kinkkua ja juustoa leivän väliin ja paistetaan. Johnilla on jotain näkemyksiä detaljeista, mutta minä käytin kaapista löytynyttä halpisaprikoosihilloa, saunapalvia ja itse tehtyä cheddaria. Ja hyvää tuli. Teen ehkä toistekin.

Mikä tässä reseptissä oli näppärää, oli se että kun leivät voitelee ulkopuolelta ennen kasaamista, ei tarvii pelata öljyn kanssa paistaessa. Eihän siinä muuta mutta kun minä paistan tommosella valurautaisella vohveliraudalla, niin sen voitelu on aina vähän tuskaista hommaa. Nyt tuli tosi vaivattomasti leipä. Ja omatekonen cheddarkin maistuu namilta vaikka ei Neil's Yard Dairyn tuotteiden veroista olekaan.

Ei kommentteja: